Wczytuję dane...
Kod producenta: 5034504964471
Gwarancja: 3
Realizacja zamówienia: 24 godziny
Koszt wysyłki od: 8.00 PLN
Producent: Eagle Vision


Płyta Queen - Rock Montreal [DVD] zawiera legendarny koncert zespołu Queen z Montrealu


Tracklista: 1. Intro, 2. We Will Rock You (Fast), 3. Let Me Entertain You, 4. Play The Game, 5. Somebody To Love, 6. Killer Queen, 7. I'm In Love With My Car, 8. Get Down Make Love, 9. Save Me, 10. Now I'm Here, 11. Dragon Attack, 12. Now I'm Here (Reprise), 13. Love Of My Life, 14. Under Pressure, 15. Keep Yourself Alive, 16. Drum And Tympani Solo, 17. Guitar Solo, 18. Crazy Little Thing Called Love, 19. Jailhouse Rock, 20. Bohemian Rhapsody, 21. Tie Your Mother Down, 22. Another One Bites The Dust, 23. Sheer Heart Attack, 24. We Will Rock You, 25. We Are The Champions (Live At The Forum, Montreal / 1981), 26. God Save The Queen

Metryczka Koncertu DVD:

Nr kat: 5034504964471, Dystrybutor: Eagle Vision, Dźwięk: PCM Stereo, Obraz: 16x9, Czas projekcji: 95 min, Nośnik: DVD

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...